MFJ-902B – MFJ 902B Tuner pentru antene de calatorie

1,140.99 lei

2 în stoc ⠀

Credit module tbi bank 3.3.9

69.93 Lei x 24 rate

SKU: 60327 Categorii: , ,

Descriere

MFJ 902B Travel Antenna Tuners sunt uimitoare, mici tuneri care se ocupă de 150 de wați și acoperă 80-6 metri, au un comutator de bypass al tunerului și acordă aproape orice!

MFJ vă aduce cele mai mici tunere de antenă de 150 wați din lume pentru 80-6 metri! Gama lor de adaptare foarte largă pentru un tuner mic vă permite să acordați aproape orice antenă.

Nu este o jucărie – are curaj! Sunt construite cu condensatoare variabile cu aer real (600 Volt, 322 pF) și trei toroizi din fier praf stivuiți pentru a face față puterii reale – nu doar QRP. Comutatorul lor de bypass vă permite să ocoliți componentele de tuning atunci când nu aveți nevoie de ele. Puteți utiliza aproape orice emițător-receptor la putere maximă cu aproape orice antenă cu alimentare coaxială sau cu fir aleatoriu pentru operațiuni portabile, casnice sau mobile.

Acestea sunt perfecte pentru platforme compacte precum ICOM IC-706MKIIG, Yaesu FT-100D, Kenwood TS-50, platforme QRP și altele cu SWR-metre încorporate. Operați oriunde, oricând, cu o configurare rapidă și ușoară! Eliminați SWR-ul ridicat de pe biciul dvs. mobil din interiorul mașinii. Operați în apartamentul dumneavoastră cu o antenă de perete la perete sau dintr-o cameră de motel cu un fir lăsat să cadă de la fereastră sau din vârful unui munte cu un fir deasupra unei ramuri de copac. Ideale pentru DXpediții sau pentru ziua de teren, aceste tuneri vă ajută să fiți pregătit pentru situații de urgență.

Acordatoarele de antenă de călătorie MFJ 902B sunt atât de mici și practice, încât vă veți baza pe ele oriunde veți merge! Ele sunt ușor de împachetat în servietă, valiză, rucsac, torpedou sau în sertarul biroului. Comandați unul astăzi pentru a-l avea la îndemână!

Informații suplimentare

Greutate2 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

%d