Cum cumpăr?

I. Alegerea produsului/produselor
Navigarea pe website-ul  2ck.ro  se face foarte usor folosind meniul orizontal , sau prin utilizarea casutei de cautare pentru un anumit produs. Dati click pe iconita de vizualizare rapida produs sau accesati pagina produsului pentru a vedea specificatiile si detaliile complete.

II. Adaugarea in Cos a produselor
Adaugarea acestuia/acestora in cantitatea dorita in cosul de cumparaturi se face rapid dupa selectarea optiunilor legate de cantitate sau optiuni de produs.

III. Vizualizare/Actualizare cos cumparaturi
Pentru a vizualiza si actualiza cosul accesati iconita “cos cumparaturi” din partea dreapta sus sau din meniurile de navigare. In pagina cosului puteti edita cantitatile sau sterge produse.

IV. Finalizare comanda
Dupa verificarea informatiilor legate de cantitati si lista de produse se va alege optiunea de livrare(daca este cazul) si se va trece la pasul urmator: introducerea datelor necesare livrarii. Pentru plasarea comenzii va trebui sa acceptati Termenii si Conditiile de utilizare a serviciului si prelucrarea de catre  2ck.ro  a informatiilor transmise.

Modalitatile de plata acceptata sunt:

a) in sistem ramburs – plata se face la momentul receptionarii coletului
b) depunere in cont – plata se face cu depunere valoare comanda in contul furnizat la plasarea comenzii. Se va specifica numarul comenzii la observatiile privind plata facuta.
c) plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) – Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
* Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
* “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

V. Confirmarea electronica a comenzii
Dupa plasarea omenzii se va transmite catre client un mesaj electronic(e-mail) cu datele comenzii(numar comanda, produse , valoare, modalitate de plata si livrare. In situatii speciale se va contacta clientul pentru detalii suplimentare.

VI. Expediere Comanda
Expedierea produselor se face in 1-3 zile lucratoare de la data receptionarii comenzii. Mai multe detalii legate de trimiterea coletelor gasiti pe aceasta pagina: Plata & Livrare

VII. Primire colet si Plata
Livrarea se face cu curier rapid. Plata se face ramburs la primirea coletului in cazul in care nu a fost folosita o metoda alternativa de realizare a acesteia.