Returnarea produselor

De reținut!

După completarea formularului, veți fi contactat de un reprezentant al echipei noastre pentru a primi confirmarea de trimitere. Vă rugăm să nu trimiteți coletele fără aceasta confirmare. În cazul în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea produsului.

Conform legislației în vigoare, OUG 34/2014 (actualizată), dreptul de retragere este aplicabil doar clienților persoane fizice.

Apasă AICI pentru a completa formularul de RETUR

Magazinul nostru vă oferă posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 14 de zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului, în condițiile prezentate mai jos:

  • în primele 14 zile de la receptionarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora;
  • costul transportului este în sarcina clientului, având în vedere prevederile legii 249/2015 actualizată, pentru îndeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returnează doar în ambalajul original;
  • produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat;

Procedura pentru returnarea produselor: Pentru returnarea produselor, vă rugăm să completați formularul de retur sau să trimiteți o solicitare în scris pe adresa de email retur@2ck.ro, care să conțină Nume, Prenume, Telefon, Email, Număr Comandă sau Factură, Produs(e), Motivul Returnării, Soluția Aleasă (înlocuire produs/banii înapoi) Bancă și Contul IBAN (în cazul solicitării contravalorii) sau să ne contactați prin orice altă metodă și să ne furnizați datele respective.

Recomandări pentru returnarea produselor: Marfa se returnează în forma sa originală, cu accesoriile aferente, fără a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzură, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face prin colet cu aceeași firmă de curierat rapid cu care a fost livrat. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar în cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

Excepții de la returnarea produselor fac:

a. Produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc.;

b. Produsele achiziționate pe comandă specială (care nu sunt în mod uzual în stocul nostru și necesită achitarea unui avans);

c. Produsele care au licențe software;

d. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc.);

Foarte important:

SC IMBATABILII ALICOM SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fără ambalaj etc., pentru readucerea lor la starea inițială. Aceste taxe pot avea o valoare între 10 și 50% din valoarea inițială a produsului, în funcție de gradul de afectare al formei inițiale a coletului și/sau produsului. Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate). Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.