Plata & Livrare

I. Plata produse
Modalitatile de plata acceptata sunt:

a) in sistem ramburs – plata se face la momentul receptionarii coletului
b) depunere in cont – plata se face cu depunere valoare comanda in contul furnizat la plasarea comenzii. Se va specifica numarul comenzii la observatiile privind plata facuta.
c) plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) – Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
* Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
* “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Start la cumparaturi !

II. Expediere comenzilor
Comenzile transmise pana in ora 13:00 se vor expedia de obicei in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora se vor expedia in zilele lucratoare urmatoare(maxim 2 zile). Comenzile receptionate in weekend sau pe perioada sarbatorilor legale se vor expedia in urmatoarele 1-3 zile lucratoare

Livrarea se fac prin firme de curierat rapid cele mai potrivite ca acoperire geografica pentru zona dumneavostra. Produsele sensibile vor fi ambalate corespunzator pentru a nu evita deteriorarile in timpul transportului.

III. Taxe de livrare

Taxa de livrare standard in sistem ramburs:
– 17,00 lei livrare curierat rapid

Pentru coletele agabaritice sau cu greutata mare se pot percepe taxe de transport suplimentare.

Taxa de livrare standard la plata cu card bancar:
– 17,00 lei livrare curierat rapid
Pentru coletele agabaritice sau cu greutata mare se pot percepe taxe de transport suplimentare.

IV. Receptia coletelor
Va rugam verificati integritatea coletului(sa nu prezinte urme de deschidere, lovituri, deformari) inainte de achitatea/semnarea de primire a acestuia.