Termeni şi condiţii

Site-ul 2ck.ro este detinut si administrat de catre Imbatabilii Alicom S.R.L., CUI: RO6324383, Nr. Inregistrare ORC: J20/1225/1994 .

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul online 2CK.ro are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de 2CK.ro ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Conținut

Promotorul legal își rezervă dreptul de a modifica informatiile si aplicatiile pe care le ofera pe acest Site, oricand si fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Magazinul nu se obliga sa prezinte pe site fotografii si informatii  identice cu ale produselor ce vor fi livrate. In schimb, in conformitate cu dispoziţiile legale, cumparatorul care comanda online un produs, cu livrare la domiciliul acestuia poate returna in 14 zile produsul, in cazul in care nu corespunde cu asteptarile sale, cu conditia ca produsul sa nu prezinte urme de folosire (fara zgarieturi, urme ale folosirii produsului, deteriorarea pachetului în care a fost asamblat, etc). 

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, 2CK.ro, in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, 2CK.ro poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Preturile produselor sunt actualizate zilnic.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

– Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de 2CK.ro – datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

– Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;

– Plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare;

– Livrarea prin curier nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);

– Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil)

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia.

In magazinul online 2CK.ro, produsele sunt afisate cu mai multe tipuri de disponibilitate, in functie de care produsele pot fi comandate online sau precomandate.

In vederea optimizarii serviciului de comenzi online, 2CK.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientilor la anumite facilitati ale magazinul online, cum ar fi imposibilitatea finalizarii unei comenzi online daca clientul nu si-a creat cont de utilizator.

De asemenea, unele facilitati, puse la dispozitia clientilor in magazinul online, cum ar fi modalitatile de livrare si plata, pot fi conditionate/restrictionate in functie de magazinul selectat si alte conditii ce tin de stoc si metode specifice de livrare.

Din motive intemeiate, ce tin de prejudicii aduse companiei, 2CK.ro poate restrictiona accesul unor clienti la anumite facilitati puse la dispozitie in magazinul online, cum ar fi modalitatile de plata si livrare,sau accesul la site. Pentru mai multe detalii specifice, ce tin de motivele care au dus la luarea acestor masuri, clientii in cauza se pot adresa la adresa support@2ck.ro.

In cazul comenzilor online cu ridicare din magazinul 2CK.ro, termenul optim pentru ridicarea este de 48h in zilele calendaristice, din momentul facturarii. 2CK.ro este de acord ca, pentru comenzile online cu Ridicare din magazin, ridicarea produselor deja plătite sa se realizeze în cel mult 14 zile calendaristice de la data informării în scris (e-mail/SMS) despre faptul că produsele comandate au fost facturate și pot fi ridicate din magazin. În cazul în care produsele nu vor fi ridicate în termen de cel mult 14 zile calendaristice, precum și din cauza faptului că 2CK.ro nu poate asigura un stoc permanent al produsului și nici depozitarea acestuia peste termenul anterior menționat, se va considera comanda ca fiind anulată și se va returna Clientului suma achitată în avans, în contul din care a fost efectuată plata.

In cazul comenzilor achitate electronic Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului iar eventualele litigii vor fi solutionate intre acesta si banca emitenta a cardului.

Returul produselor

Returul produselor: Conform OUG nr. 34/2014 cumpărătorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanță în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Aveți posibilitatea ca în acest termen să returnați produsul. Pentru aceasta puteți completa formularul de retur pus la dispoziție în secțiunea Formular retur sau ne puteți comunica intenția Dumneavoastră (declarație neechivocă) de retur în orice alt mod (în scris – plic la poștă, prin e-mail, prin telefon, etc.).

În procesul de retur, puteți folosi orice serviciu de expediție.

Produse/Servicii care nu sunt acceptate la retur/renunțare
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au  fost desigilate de consumator, indiferent dacă acestea au fost sau nu utilizate după desigilare (ex.: căști in ear);
 • serviciile care au fost comandate de cumpărător și au fost executate cu acordul cumpărătorului;
 • înregistrări audio sau video sigilate sau programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
 • produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.;
 • produsele software digitale, licențele digitale desigilate cu activare prin cod digital și orice coduri digitale alfanumerice de activare pentru sisteme de operare, aplicații, servicii, abonamente și portofele digitale;
 • produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a căror furnizare a fost nevoie de plata în avans;
 • folii de protecție pentru ecrane (statii, etc.) care au fost deja utilizate;
 • produse de pe care au fost aduse modificari software la cele existente la cumpărare;
 • acumulatorii (scosi din cutia originală);
 • dacă au fost achiziționate mai multe produse din același model, se acceptă retur doar dacă unul singur a fost desigilat sau dezambalat;
 • În cazul mai multor produse achiziționate printr-un credit, nu se va putea face returul unui singur produs, ci doar un retur integral, al tuturor produselor.
 • În cazul în care se returnează un produs dintr-un pachet promoțional se va returna diferența dintre prețul de bază și cel promoțional al produsului returnat.
Modificări ale documentului

Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic. Ori de câte ori vom face o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru web 2ck.ro. Data ultimei actualizări: iunie 2022

Modul de utilizare al acestei informări

În această informare, explicăm modul în care colectăm, procesăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web. 

Principiile noastre

Imbatabilii Alicom SRL și-a luat angajamentul să vă respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private. Urmărim să punem aceste angajamente în centrul a tot ceea ce facem.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm cu privire la dvs.

Informațiile pe care le colectăm cu privire la dvs. și modul în care le colectăm pot varia în funcție de activităţile realizate de Imbatbilii Alicom SRL sau activitățile la care participați, modul în care ați utilizat serviciile si facilitățile oferite de Imbatabilii Alicom SRL și modul în care ați interacționat cu Imbatabilii Alicom SRL sau ceea ce am obținut de la o terță parte care avea permisiunea de a face schimb de informații cu noi.

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:

 • Solicitaţi participarea la activități sau alte manifestări organizate de Imbatabilii Alicom SRL, pe baza documentelor de participare editate de Imbatabilii Alicom SRL;
 • Beneficiți un anumit serviciu oferit de Imbatabilii Alicom SRL;
 • Deveniţi colaborator al Imbatabilii Alicom SRL în baza de documente conforme cu legislația în vigoare;
 • Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu serviciile oferite de Imbatabilii Alicom SRL sau să primiţi informaţii periodice despre activitatea şi/sau acţiunile realizate sau care vor fi realizate de Imbatabilii Alicom SRL;
 • Ați acordat permisiunea altor entităţi să facă schimb de informații cu noi cu privire la dvs.;
 • Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice.

Tipurile de informații pe care le solicităm sau le putem avea sunt, dacă este cazul:

 • Pentru primirea de informaţii periodice despre activitatea şi/sau acţiunile realizate sau care vor fi realizate de Imbatabilii Alicom SRL: Numele şi prenumele, numărul dvs. de telefon fix și/sau mobil şi de fax, adresa poștală și adresa de e-mail.

Cum utilizăm datele dvs. cu caracter personal

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Cea mai mare parte a datelor personale primite de la dvs. nu au fost si nu vor fi niciodată transmise unor terţe părţi, cu excepţia situaţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare.

Excepţie: În funcţie de evenimentul organizat de Imbatabilii Alicom SRL sunt întocmite diferite categorii de liste cu participanţii la evenimentele respective, liste care uneori sunt făcute publice. Aceste liste conţin numai informaţii publice (nume şi prenumele participantului şi uneori instituţia la care lucrează şi funcţia).

Imbatabilii Alicom SRL dispune de o baza de date amplă care poate conţine numele şi prenumele, numărul de telefon fix și/sau mobil şi de fax, și adresa de e-mail, locul de muncă ale persoanelor cu care Imbatabilii Alicom SRL a avut legături de-a lungul timpului. Această bază de date face parte din patrimoniul Imbatabilii Alicom SRL şi nu au fost şi nu vor fi niciodată transmise astfel de informaţii unor terţe părţi. Datele respective sunt utilizate pentru a vă contacta (telefonic, prin e-mail sau prin poştă) pentru actităţile curente ale Imbatabilii Alicom SRL şi să primiţi informaţii periodice (în principal prin e-mail sau prin poştă) despre activitatea şi/sau acţiunile realizate sau care vor fi realizate de Imbatabilii Alicom SRL.

Durata de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar.

Păstrarea în siguranță a datelor dvs. cu caracter personal

Analizăm și îmbunăţim în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor dvs. cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere. Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

Nu vă vom cere niciodată să ne comunicați informațiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspundeți pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane.

Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora.

Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care vă conectați utilizând și serviciile noastre. Puteți alege să dezvăluiți datele dvs. în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter și Pinterest) sau utilizând servicii ale terțelor părți care vă permit să postați public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective. Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să vă asigurați că aveți cunoștință de acestea.

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.
Chiar dacă încercăm tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, ne angajam să notificam autoritățile competente privind încălcările protectiei datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Drepturile dvs.
 • Dreptul la informare – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
 • Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
 • Dreptul la actualizare/rectificare – ceea ce înseamnă aveţi dreptul de a solicita rectificarea sau ştergerea datelor dumneavoastră personale, care sunt inexacte sau incomplete.
 • Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
 • Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
 • Dreptul de a vă opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
 • Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept poate fi exercitat ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care te afectează sau te afectează în mod semnificativ.
 • Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format adecvat sau, dacă este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul..
 • Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de Acces, vă vom oferi un motiv de ce. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 • Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 • Dreptul de a retrage consimţământul – ai dreptul retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastră personale.

Pentru a nu mai primi mesaje prin e-mail:

Dacă nu doriți să mai primiți mesaje prin e-mail din partea Imbatabilii Alicom SRL vă rugăm să transmiteţi o solicitare în acest sens la adresa de e-mail: contact@2ck.ro

Cum să înaintați o plângere

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu oricare dintre drepturile dvs. sau să faceți o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa de e- mail: support@2ck.ro. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă aveți în continuare nemulțumiri, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

În cazul în care considerați că datele pe care le deținem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerați că nu ar trebui să prelucrăm datele dvs., vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: contact@2ck.ro pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le aveți. În anumite circumstanțe, veți avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de ștergere

Imbatabilii Alicom SRL urmărește să prelucreze și să păstreze datele dvs. doar atât timp cât acest lucru este necesar sau este prevăzut în legislaţia în vigoare. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne solicita să ștergem datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem.